Best Door - DIVA falon futó tolóajtó

Egy rendkivül elegáns és kifinmult megoldást kinál a DIVA vasalatcsalád. Ezzel a megoldással  a falon alig marad látszó alkatrész, ami egy Hi tech műszaki megoldással az ajtólap függesztését oldja meg. Megjelenésével minden minimál hanguklatú lakásben garantáltan magára vonza a tekinteteket.

best door díva falonfuto toloajto A Best Door beltéri tolóajtó rendszer üvegajtókhoz és fa termékekhez (45mm-ig) egyaránt alkalmazható. Kifelyezten tok nélküli kialakításra szánt tervezéssel is a minimál hangulat erősítése volt a célja a tervezőknek. MInden termék csillapítóval ellátott a kényelem és a finom működés elvei mentén.

csillapitos
felso fugesztesu
golyoscsapagyas
Csillapítós Feslő függesztésű Golyóscsapágyas

best door diva falonfuto toloajto CPL

Best Door - MAGIC falon futó tolóajtó

Lehet a DIVÁT felülmúlni! Létezik egy megoldás, ahol nem látszodik a vasalat, a tolóajtó mozgatása közben lebegő megjelenést kelt, mindez a MAGIC beltéri ajtó vasalatrendszerrel érhető el. Ezzel a megoldással minden alkatrész, minden vasalat rejtve marad.

best door díva falonfuto toloajtoA Best Door - MEGIC beltéri tolóajtó rendszer üvegajtókhoz és fa termékekhez (60 kg-ig) egyaránt alkalmazható. Kifelyezten tok nélküli kialakításra szánt tervezéssel is a minimál hangulat erősítése volt a célja a tervezőknek. MInden termék csillapítóval ellátott a kényelem és a finom működés elvei mentén.

best door magic falonfuto toloajto CPL 3

  •  A  vasalatrendszer olyan inovatív műszaki megoldásokat tartalmaz mint a csillapíttás. A csillapító segítségével az ajtó a végálások felé belasul és az utolsó néhány centin egy rugós mehanizmus végzi el a behúzást. 
  • A tolóajtó egyarant használ felső függesztést és alsó megvezetést, ezzel is tehermentesíti a vasalatot, biztosítva a hosszútávú működést.
  • Szintén az éllettartam garancia és a halkabb működés miatt használnak minden forgó alkatrésznél csapágyazást a BEST DOOR - MAGIC tolóajtó rendszernél 
csillapitos
felso fugesztesu
also fugesztesu
golyoscsapagyas
Csillapítós Feslő függesztésű Alsó megvezetésű Golyóscsapágyas


best door diva falonfuto toloajto CPL

Rózsafa utcai bemutatóterem

1134 Budapest, Rózsafa u. 1. • 06(20)44-22-090

beltéri ajtó és padló raktár

1191 Budapest, Nyáry Pál u 6. • 06(70) 513-50-61

Ajánlatkérés

ajanlatkeres2

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 18 óráig
Kedd: 10 - 18 óráig
Szerda: 10 - 18 óráig
Csütörtök: 10 - 18 óráig
Péntek: 12 - 18 óráig
Szombat: 9 - 13 óráig
Vasárnap: zárva