Festett beltéri ajtó

Festett beltéri ajtók

A festett beltéri ajtó megjelenésében és minőségében a prémium kategóriát célozza. Az ECO beltéri ajtók méltó helyet foglalnak el a prémium ajtók világában. Számtalan üvegezési és gravírozási lehetőséggel engednek teret a fantáziának. A megfelelő szín kiválasztására a teljes RAL színskála nyújt biztos garanciát. A Porta Doors fehér festett középkategóriás ajtói kedvező árfekvésben kínálnak megoldást mindazoknak, akik a fehér klasszikus formát érzik magukhoz legközelebb. 

ECO festett beltéri ajtó

ECO festett beltéri ajtó

eco festett beltéri ajtóECO festett beltéri ajtó

Ez a kiemelkedően magas minőségű beltéri ajtó széles színválasztékával, elképzelés szerinti mintázatával, egyedi méretével minden lakásnak méltó díszévé válhat. Az ajtólapok mintázatát egy 8 mm-es alapanyagra alakítják ki, CNC gépekkel. Ezek a minták rendkívül sokoldalúak lehetnek, tervezéskor gondolkozhatunk körökben, egyenes vonalú mintákban, íves vonalakban. A marások profiljait is kiválaszthatják, de dönthetnek úgy, hogy legyen a marás vonalába kivágva az ajtó és így beüvegezve, vagy betéttel ellátva.

* a feltüntetett ár 100-as szélességig, 215 cm magasságig, 15 cm falvastagságig, fehér színben, marás minta nélkül értendő. 


porta doors beltéri ajtó

CLASSIC Beltéri Ajtók

 PORTA Doors - Profilos beltéri ajtó

A magas szintű strapabíróság és a technológia teszi megbízhatóvá és népszerűvé a Porta beltéri ajtót. Klasszikus forma, elegancia és kiváló minőség jellemzi a London és Bécs mintájú beltéri ajtókat.

Ismerkedjen meg Classic beltéri ajtó választékunkkal!


Porta Bécs Beltéri AjtóPorta London Beltéri Ajtó


Porta Vektor beltéri ajtók

Porta Vektor beltéri ajtóAzoknak is létezik megoldásunk, akik a modern formavilág mellett, festett beltéri ajtóban gondolkodnak. A Porta Doors beltéri ajtó gyár Vektor névre keresztelte a képen látható modern, festett ajtócsaládot. A Porta Vektor ajtó alapáron fehér színű és papírrács betétes. De felárért kitárulnak a lehetőségek mind színben, mind minőségben. 

Kattintson a képre és tudjon meg többet a termékről! 

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva