Furnéros beltéri ajtó

Vernis Furnéros Beltéri ajtók

A természetes alapanyagok, sokszínűség, a legmagasabb minőség azok a főbb jellemzők, amik az ITALY furnéros beltéri ajtókat kiemeli a Italy család CPL fóliás termékei közül.


 

 

furnér lemez

Na de mi is az a furnér?

 

A furnér 0,6 mm vastag falap, mely a fatönk hámozásával keletkezik, változó szélességű és hosszúságú kötésekből áll. A furnérteríték készítésekor az egyes elemeket illesztéskor élben ragasztják. Fontos hangsúlyozni, hogy mivel a furnér élő anyag, ahogy kétszer tökéletesen egyforma fa sincs, két tökéletesen egyforma furnérminta sem állítható elő belőle. A furnér felülete pácolható és selyemfényű lakkozást kap.

 


Furnéros ajtó

Furnér beltéri ajtó kialakítások:

Furnérból léteznek mérsékelt égövi fafajták - amik nagyrészt hazánkban is megtalálhatóak - és ún. egzóták, amik a trópusokon és mediterrán országokban jelenlévő fafajták. Az egzóta fafajták alapanyagára elérheti akár az 1 millió Ft/m3-t, ezért egy ilyen pl. wenge ajtó ára igen borsos lenne. A furnéros ajtó kiváló megoldás arra, hogy kedvező áron otthonába csempésze a trópusok hangulatát, vagy a megálmodott fafajtából készült ajtókat rendeljen és mindeközben még a környezetet is óvja.

Kialakítás szempontjából szinte mindenre szolgálunk megoldással. A legkedveltebb kialakításokat mutatjuk be, de szívesen látjuk akár lakberendezőjével karöltve bemutatótermünkbe hosszabb, rövidebb beszélgetésekre.

tele kivitelű beltéri ajtókTele furnéros beltéri ajtó

Alaptermékként tele kialakítással gyártjuk a furnéros beltéri ajtókat. Ezek a modellek a fa erezetének futásirányától függően lehetnek függőleges, vagy vízszintes terítésűek.

A kétoldali fegyverzetet a 3 mm vastag mdf lemezre ragasztott furnér adja, közöttük vagy papírrácsbetét merevítéssel, vagy

 

könnyített lenrostalapú forgácslapbetéttel. Az ajtó éle vasalatok fogadására alkalmas réteges élléc, a felületén furnérozva, de igény esetén élkeményfából is készülhet mindez.

intarziás beltéri ajtóksík intarziás, furnéros beltéri ajtó

egyedi intarzia teritékA furnéros ajtó függőleges és vízszintes furnérterítéke kombinálható, vagy ahogy a képen is látszik, akár saját elképzelés megvalósításra is képes gyártásunk.

A rajzolat - függően a fatönk hámozásának módjától - lehet frízes, azaz nagyjából párhuzamos pászmákból álló, illetve flóderos, amikor nagyobb ívű mintákat tartalmaz.

fémintarziás beltéri ajtókFurnéros - Fémintarziás beltéri ajtó

intarziás ajtók
A intarziák tervezésekor nem csak a különböző fafajok, szálirányok, s formák és 
színek alkotta kompozícióba gondolkodhat. A furnéros ajtók is tartalmazhatnak 
különféle fémintarziákat is. Ezt a lehetőséget kiaknázva született a képen látható fémintarziás, elfordított terítékes wenge beltéri ajtó is.

Jó példa a baloldali kép is, ahol bár CPL intarziás ajtók szerepelnek, de a kínálkozó lehetőségeket kiválóan mutatja a kép.

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal és kérjen egyedi árajánlatot saját elképzeléseire!

Üvegezett beltéri ajtókFurnéros, üvegezett beltéri ajtó

A furnéros ajtókat nem csak intarziákkal, de különféle üvegezés, vagy betétes opciókkal lehet izgalmasabbá tenni. A kivágásokat számítógép által vezérelt CNC gépekkel végzik, ezért szinte csak a képzelet szab határt a üvegezési elképzeléseknek. A magyar piacon fellelhető teljes üvegválaszték rendelkezésre áll az üveg kiválasztásakor, de akár Ön is hozhat valami különlegességet, amit szeretne a ajtóban viszontlátni. A megrendelt betétek szintén furnér burkolatot kapnak.

Néhány ötlettel segítjük a kiválasztást, javaslatainkat az Italy beltéri ajtók menüpontban találhatja meg.

TolóajtókFurnéros tolóajtó

Az egyik legelegánsabb megoldás a tolóajtó, ami létezik ún. falon futó és falban futó kivitelben is. Ez a megoldás nem csak megjelenésében kuriózum, de helytakarékos megoldást is kínál a mindennapok során. Ezzel a megoldással nem kell arra vigyázni, hogy ne nyíljanak egymásba az ajtók, nem kell azt méregetni, hogy mekkora ágy férhet a hálószobába, hogy még azért kinyíljon az a beltéri ajtó és nem utolsósorban, falban futó kiviteleknél rengeteg szabad falfelületet nyerünk.

A beltéri furnéros tolóajtó, ugyanúgy üvegezhető, intarziákkal díszíthető, mint a termékcsalád nyíló változatai.

ÜvegajtókÜvegajtó, furnér tokkal

Arra is lehetőséget kínál az Italy furnéros beltéri ajtócsalád, hogy egy furnérozott tokra üvegajtót szereljünk fel, ezzel is tovább növelve a elegáns megoldások lehetőségeit.

árajánlatkérés

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva