Laminált Beltéri CPL Ajtó választék

Nem véletlen, hogy legnépszerűbb ajtócsaládjaink a laminált ajtók. Az ajtókategória a beltéri ajtóknál alkalmazott felületükről kapta a nevét. De mit jelent a CPL megnevezés? CPL Continuously Pressed Laminates Az elnevezés egy védőréteget takar, ami az ajtólapot ellenállóvá teszi különböző vegyszerekkel, karcolásokkal, vagy akár a parázzsal szemben is. A Laminált ajtó magasabb kategóriát képviselnek így az ITALY és Di Base beltéri ajtócsaládok cm pontossággal, egyedi méretre készülnek. Újdonságként megjelent a TREND Prémium családunk, amik bár jelentősen szűkebb választék mellett, de MSZ szabvány szerinti méretben raktárról átvehetők. A laminált beltéri ajtók időtállóságuknak és sokoldalúságuknak köszönhetően, eredetileg irodai és szállodai környezetre lettek tervezve, de napjainkban ugyanezen értékek teszik vonzóvá az igényes lakás- és háztulajdonosok körében a CPL beltéri ajtót.

italy belteri ajto bestdoor

Az ITALY beltéri ajtócsalád a korlátan lehetőségek tárháza. Ennek a terméknek nincsenek határai. A fő kivitelek, kisebb kategóriákra tagolódnak, és ezt a rengeteg kivitelt szabadon kombinálhatja. Az ajtómodellek elérhetők technológiai elvárásoknak (tűzgátló ajtó, röntgen ajtó, klímatechnikai ajtó, nedvestéri ajtó) megfelelő kivitelben, vagy akár egy tető letörésnél alakos formában is. Mindezt ebben a pillanatba 68 színben, amik választéka folyamatosan változik. Nem csak az ajtólap szálirányát lehet változtatni, hanem a tokon is Ön határozhatja meg, hogy merre fusson. De Ön dönt arról is, hogy a tok szögletes, vagy kerekített legyen, gérbe v. egyenesen legyen vágva. A legapróbb részletekig Ön dönt, mi csak fogjuk a kezét és segítjük a döntések sorozatában. 

Még az élfóli színét is kiválaszthatja :)

Di Base belteri ajto bestdoor

Folyamatos akciók, gyors határidő, magas minőség, egyedi méret és a letisztult választék a legfőbb jellemzői a Di Base Beltéri CPL Ajtónak. A kifejezetten az Egger felületeivel készült modellekhez, kiválóan illeszkednek az aktuális bútor és padló trendek, így biztosan megteremthető a megfelelő harmónia az otthonában.

best door akcios csomagok

A sorozatgyártott lamínált CPL ajtó, amivel nincs kompromisszum a tartós és ellenálló felület terén sem. A Trend Prémuim Beltéri CPL ajtó több ezer darabos raktárkészlettel elérhető néhány napon belül. Az ára pedig verhetetlen, köszönet a tömeggyártás előnyeinek. Az EGGER fóliák közül választották ki a leg kedveltebb 7 színt, ezért nagyszerűen fog illeszkedni otthonába. 

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva