Zuhanykabinok, paravánok

Zuhanykabinok, paravánok

A modern fürdőszobákban egyre nagyobb gyakorisággal kapnak teret a zuhanykabinok és kádparavánok, modern megjelenést biztosítva a fürdőszobának. Az alábbiakban bemutatunk néhány megoldást zuhanykabin és kádparaván témakörben.

KádparavánZuhnanykabin

egyedi zuhanykabinegyedi zuhanykabinegyedi zuhanykabinkádparaván

üveg zuhanykabin

Zuhanykabinok

A zuhanykabin elhelyezése és mérete

A zuhanykabin főként a sarkokban kap helyet, de jó megoldás egy "falüregben" határolt, U alakú fülke is, amelyre csupán egy üvegajtót kell szerelni.

A méretből mindig a lehető legnagyobbat válasszuk, de ügyeljen arra, hogy még beépíthető legyen a fürdőszobába. A kereskedelemben kapható 70x70 cm-es tálca is, ez igazán csak szükségmegoldásnak jó, méreténél fogva csak gyerekek tudják kényelmesen használni. Egy felnőtt embernek a 80x80 cm-es zuhanytálca jelenti a használhatóság alsó határát, a 90x90-es zuhanykabinokban már jól el lehet férni, a 100x100-asok és még nagyobbak pedig már kifejezetten kényelmesek. A Best Door Magyarország Kft-nél egyedi méretekben és formában rendelhet zuhanykabinokat.

Víz lepergető réteg: Easy clean réteg
üveg zuhanykabin

Ez egy olyan vízlepergető réteg, amelyet felviszünk zuhanyüveg mindkét oldalára és meggátolja a vízkőfoltok kialakulását . Vízlepergető felületkezelés csillogóbbá, fényesebbé teszi az üveg felületét és növeli ellenállását a karcolásokkal szemben. Használat során elegendő a felület törlése, ezután csepp és foltmentes száradás biztosított.

A 3 fal által határolt zuhanyfülkékre elegendő akár egy zuhanyajtót is felszerelni, de üvegfallal kiegészítve, teljesen egyedi alakú, és méretű zuhanyfülke is kialakítható.

ZuhnanykabinZuhnanykabinZuhnanykabin

 

kádparavánKádparaván

Az üveg kádparaván lehet egyrészes, vagy több darabból álló. Többrészes üveg paravánok esetében, általában a panelek páros számúak, tehát 2 vagy 4 darabból állnak. Az üvegparaván gyártása 8mm edzett biztonsági üvegből készül, rozsdamentes üvegszerelvényekkel, melyek igény szerint választhatók: fényes króm vagy szálcsiszolt-, gombbal vagy fogantyúval, alsó és oldalsó vízzáró profilokkal és a beszereléshez szükséges egyéb alkatrészekkel kínáljuk.

 

 

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva