Porta Doors Beltéri Ajtók

5 év porta garancia

 

PORTA Doors -beltéri ajtó

 

A Porta Cégcsoportnak megalakulása óta specialitása a beltéri ajtók gyártása, melyek felhasználási területe lakó- és irodahelyiségeken belül javasolt. A beltéri ajtók nem alkalmazhatók lépcsőházi bejárati ajtóként vagy olyan helyeken, ahol a környezeti hatások (hőmérséklet, páratartalom) kedvezőtlenek. A gazdag kínálat lehetővé teszi, hogy minden ügyfelünk a számára megfelelő ajtómintát válassza magának minta és ár szempontjából egyaránt.

A beltéri ajtó kínálatot a felhasznált anyagok széles palettája jellemzi, mint lakkozott, CPL, szintetikus– és természetes furnér, valamint profilos szerkezetű táblás ajtószárny, természetes furnérral.

A Porta Doors beltéri ajtók közös tulajdonsága a magas minőség, a széles választék, valamint a kedvező ár.

Porta Doors - Standard Beltéri Ajtó

porta standard

felületek:
standard felületek

STANDARD PLUS
Felületek: Portadekor, Portasynchro
3D, Portacortex, Super Matt

Javított STANDARD osztály, fejlettebb ellenállás,
horzsolás, és páratartalmi paraméterekkel szemben.

Porta Doors - Profilos Beltéri Ajtó

porta profilos

Felületek:

STANDARD
Akrilfesték
Porta alap osztály – hosszú használati időt biztosít
a háztartásban.

Porta Doors - Furnéros Beltéri Ajtó

FA natúr laminálású ajtók azon igényes vásárlók széles körét elégíti ki, akik számára a természet szépsége alapvető esztétikai értéket jelent. A sokféleség és individualizmus a vásárlók által igen keresett jellemzők, végül is ki akarna mindenki számára egyforma és millió számban ismételt sablonszerű lakásban lakni? Ahogy minden ember különböző, úgy mindegyik fa is különbözik a többitől. A természet nem alkotott azonos élő formákat: alakokat, struktúrákat vagy jellemeket. Még az „öreg” fa is reagál a levegő relatív páratartamának változására évszaktól függően, a helyiség fűtésének módjától, szellőztetés intenzitásától, stb. függően. A klímaváltozások apróbb repedések, rések keletkezéséhez vezethetnek. Ez a fa normális tulajdonsága, mely annak természetes eredetéről tanúskodik.

porta furnér

Azt lehet mondani: a fa továbbra is „él” és „lélegzik”, alkalmazkodik a környezethez. A fentiek szem előtt tartásával ajtóvásárláskor a minőség értékelésekor figyelembe kell venni a struktúra, szín, felület minőségének tökéletessége, valamint a fa természetes szépsége és ismételhetetlen rajzolata közti kompromisszumot.

A Porta Csoport szeretne eleget tenni legigényesebb vásárlói kívánalmainak, ezért a világ legjobb szállítóival működik együtt. Ezek a cégek olyan, természetes furnérok gyártása és forgalmazása terén több tíz éves tapasztalattal rendelkező, nagyrabecsült és ismert vállalatok, mint pl. a Danzer Bohemia, J.u.A. Frischeis , ALPI, FORNIR Hajnówka.

Az általunk alkalmazott természetes furnérokat esztétikai jellemzőikre való tekintettel két alapvető csoportra osztottuk:
Standard (Temészetes furnér) és Szatén – a Porta Klasszikus, MALAGA, MADRID, CORDOBA, TOLEDO és SEVILLA sorozatok. A természetes furnérok ezen csoportját a sokszínűség, a famintázat, a görcsöcskék és a rostvonalak csavarodásának, stb. sokfélesége jellemzi. Jellegüket a fa természetes környezetben való növekedésének, égövének és az adott biológiai populáció letelepedési helyére jellemző éghajlati körülményeknek köszönhetik. A fa e morfológiai tulajdonságai, melyek a természetes anyag jellemzői, megkülönböztetik azt a szintetikus anyagoktól, és mint olyanok, semmiképp nem jelentik a termék hibáját.
Select (Impregnált természetes furnér) a Nova NATURA, Nova NATURA TOP, Natura STYL, Natura SPACE, Natura LINE, Natura TREND, Natura KONCEPT és a Natura IMPRESS sorozatokban került felhasználásra. 

Ez speciálisan előkészített és válogatott természetes furnér, melyre jellemző a farajzolat és színezet nagyszámú ismétlődése. Az ezzel borított termékek a legszigorúbb minőségi szabványoknak és a legigényesebb vásárlók kívánalmainak is eleget tesznek.

 

 

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva