Laminált (CPL) beltéri ajtó

Laminált Beltéri Ajtók

(vagy ha úgy tetszik CPL beltéri ajtó)

Legnépszerűbb ajtócsaládjaink az ún. laminált ajtók közül kerülnek ki. Ezek a beltéri ajtók a felületükről kapták a nevüket. A laminált elnevezés egy védőréteget takar, ami az ajtólapot ellenállóvá teszi különböző vegyszerekkel, karcolásokkal, vagy bizonyos mértékig a parázzsal szemben is. Ezek a CPL beltéri ajtók színvilágukban összhangban vannak az európai bútorlap- és padlógyártó cégek színválasztékával, így teret adva képzeletének, és lakberendezőjének. Az ITALY és ITALY Di base beltéri ajtócsaládok cm pontossággal, egyedi méretre készülnek, így minden falnyíláshoz megtaláljuk Önnek a megfelelő megoldást. A laminált beltéri ajtók hajdanán időtállóságuknak és sokoldalúságuknak köszönhetően irodai és szállodai környezetben  lettek népszerűek, de napjainkban ugyanezen értékek teszik vonzóvá az igényes lakás- és háztulajdonosok körében a CPL beltéri ajtót.

ITALY Beltéri ajtók

ITALY beltéri ajtócsaládunk széles színválasztéka, szinte korlátlan üvegezési lehetősége, sokoldalú kialakíthatósága tökéletes harmóniával illeszkedik ingatlanja minden helyiségéhez. Az ITALY beltéri ajtócsaládnál nem számít az egyedi falnyílásméret, akár 270 cm magas ajtószárny is gyártható, de lehetőséget kínál tolóajtó kialakítására is. Az ITALY beltéri ajtók igény szerint hanggátló, tömör, röntgenálló, tűzgátló kivitelben is rendelhetők. A nálunk vásárolt termékeket igény szerint kiszállítjuk és beépítjük. ITALY beltéri ajtócsaládunkról tudjon meg többet  a ITALY Beltéri Ajtók címre kattintva.

ITALY Di Base Beltéri ajtók

Italy Di Base beltéri ajtók

A legfrissebb lakberendezési trendnek megfelelő színválasztékkal, karcálló felülettel és vonzó áraival hódít az Italy Di Base CPL beltéri ajtónk, az ITALY beltéri ajtócsalád legújabb tagja. Minden ITALY Di Base beltéri ajtó egyedi méretben készül. Az ajtólap felülete ellenálló CPL fóliával van fedve. A 16 gondosan kiválasztott szín az aktuális parketta és bútortrendekhez kitűnően igazodik. Az ITALY Di Base beltéri ajtók, tolóajtó és kétszárnyú kivitelben is elérhetőek. Kattintson a képre és tudjon meg többet új termékünkről.

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva