Félbenyíló beltéri ajtók

Félbenyíló beltéri ajtók

felbenyilo belteri ajto best doorFélbenyíló ajtó árak >>>

Vannak helyzetek, mikor egy normál beltéri ajtó útban van:

amúgy is keskeny a folyosó | ez csak egy gardrób szoba | nem fér el az ajtólap a csaptól | összenyílnának az ajtók | harmonika ajtót szeretnék | nincs elég helyem

Így szoktak szólni a felvetések. De ezekre is van megoldás, méghozzá az un. félbenyíló ajtó, vagy egy falban futó tolóajtó. De utóbbi megoldás jelentős rombolással járhat, így csak egy komolyabb felújításhoz, vagy új nyílás építéséhez javasoljuk

beta felbenyilo belteri ajto A félbenyíló beltéri ajtók esetében két ajtólap tesz ki egy egészet. A nyitás során az ajtólap gyakorlatilag félbehajlik, így maga az ajtólap csak fele annyi helyigénnyel rendelkezik, mint egy hagyományos ajtó. Ez a megoldás számtalan olyan felhasználási lehetőséget biztosít, ahol egy beltéri ajtó már nem fér el, túl keskeny, vagy egy új nyílás kialakítása túl költséges lenne. Használjuk ezeket a megoldásokat olyan helyiségeknél, ahol az ajtószárny nyithatósága szabná meg az ajtó méretét. Ezzel a megoldással a hagyományoshoz képest kétszer akkora átjárhatóságú ajtót tudunk beszerelni. A félbenyíló ajtó megoldás népszerű felhasználási terület a gardrób szobák beltéri nyílászáróiként is. 

alfa felbenyilo belteri ajtoFunkcionálisan két típust különböztettünk meg: normált és a zárhatót. A normál ajtó hasonlóan a közismert harmonika ajtókhoz, kilincs nélkül nyílik és csukódik. A zárható kivitel kilincsre zárható és a kulcsos záródás is megoldott. Cégünk zárható kivitelből kizárólag aszimmetrikus modelleket forgalmaz. Azaz, nem félbenyílik az ajtó, hanem a kilinccsel ellátott nyíló rész, szélesebb az ajtólap másik résznél, ahogy a fenti videón is látható.   

Félbenyíló beltéri ajtók felülete

beta1A félbenyíló ajtók felületét a mindenkori PORTA DOORS katalógus ALFA és BÉTA ajtóihoz választható felületi és színválasztéka, illetve az aktuális ITALY és ITALY De Base szín és felületi minták határozzák meg. Így dekorfóliás, CPL, Furnér, de akár ellenálló HPL felülettel is készülhetnek a rendelt termékek. Fejlesztés alatt állnak a fa beltéri ajtóból kialakított változatok is, de szívünk szerint inkább ajánlanánk furnéros kivitelt a természetes felületek kedvelőinek. 

 

 

Félbenyíló ajtó választékunk:

alfa felbenyilo belteri ajtok beta felbenyilo belteri ajtok felbenyilo belteri ajto
Porta Doors Alfa
Félbenyíló beltéri ajtó
Porta Doors Béta
Félbenyíló beltéri ajtó
Italy 
Félbenyíló beltéri ajtó

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva