Italy Di Base beltéri ajtók

Italy Di Base beltéri ajtók

Italy Di Base beltéri ajtó

 

CPL FELÜLET, TOLÓAJTÓ, EGYEDI MÉRET, 14 SZÍN, KARCÁLLÓ, LÚGÁLLÓ, EGYEDI AJTÓ, TÖMÖR KIVITEL, BELTÉRI AJTÓK EGYEDI ÜVEGEZÉSI OPCIÓVAL, FELÜLVILÁGÍTÓ, KÉTSZÁRNYÚ KIVITEL

Italy Di Base beltéri ajtók

Új színekkel az ITALY beltéri ajtócsalád!  Az ITALY di base beltéri ajtók olyan új és természetes színeket, megoldásokat, kialakításokat kínálnak, amiket lakberendező partnereink segítségével alakítottunk ki.  Az ITALY márkanévhez igazodva egytől egyig egyedi méretben az igényekre szabva készülnek, így minden házhoz/lakáshoz garantált a tökéletes választás. A széles üvegezési és acélcsíkozási lehetőségek teljes szabadságot biztosítanak az egyedi design kialakításában. A széles ITALY di base beltéri ajtó választékból biztosan megtalálja otthonának egydiségéhez, melegségéhez, designjához legalkalmasabb kialakításokat legyen az új építésű családi ház, új modern loft lakás, bérház vagy lakótelep. Tolóajtóból készítünk falon futó és falban futót; egy- vagy kétszárnyú kivitelt egyaránt. Jöjjön el hozzánk, mondja el beltéri ajtó álmait és mi megvalósítjuk Önnek.    

Italy di base beltéri ajtók

Szicilia Italy Di Base beltéri ajtóZambia Italy De Base beltéri ajtó Delhi Italy De Base beltéri ajtó Delhi Italy De Base beltéri ajtó Milétosz Italy De Base beltéri ajtóMilétosz Italy De Base beltéri ajtóMilétosz Italy De Base beltéri ajtóMilétosz Italy De Base beltéri ajtóSzadoma Italy Di Base beltéri ajtóKána Italy De Base beltéri ajtó Türosz Italy Di Base beltéri ajtóAssur Italy De Base beltéri ajtó Athén Italy De Base beltéri ajtó Savaria Italy Di Base beltéri ajtóJeriko Italy De Base beltéri ajtó Prága Italy Di Base beltéri ajtóBabilon Italy De Base beltéri ajtó Thera Italy Di Base beltéri ajtóToledo Italy Di Base beltéri ajtóPella Italy Di Base beltéri ajtóAthos Italy De Base beltéri ajtó Hormuz Italy De Base beltéri ajtó Pompeji Italy Di Base beltéri ajtóDélosz Italy De Base beltéri ajtó Ithaka Italy De Base beltéri ajtó Jáva Italy De Base beltéri ajtó Naxos Italy Di Base beltéri ajtóKuru Italy De Base beltéri ajtóSzusza Italy Di Base beltéri ajtóPerszepolisz Italy Di Base beltéri ajtóBorneo Italy De Base beltéri ajtó Bizánc Italy De Base beltéri ajtó Ararat Italy De Base beltéri ajtó Medina Italy De Base beltéri ajtóMekka Italy De Base beltéri ajtóMekka Italy De Base beltéri ajtóMekka Italy De Base beltéri ajtóMekka Italy De Base beltéri ajtóMekka Italy De Base beltéri ajtóNinive Italy Di Base beltéri ajtóTorino Italy Di Base beltéri ajtóSína Italy Di Base beltéri ajtóTheba Italy Di Base beltéri ajtóSzidón Italy Di Base beltéri ajtóSzmirna Italy Di Base beltéri ajtóKorintos Italy De Base beltéri ajtó Tunis Italy Di Base beltéri ajtóGordion Italy De Base beltéri ajtó Gordion Italy De Base beltéri ajtó Gordion Italy De Base beltéri ajtó Gordion Italy De Base beltéri ajtó Gordion Italy De Base beltéri ajtó Karthago Italy De Base beltéri ajtó Karthago Italy De Base beltéri ajtó

árajánlatkérés

A feltüntetett árak 100-as szélességig, 210-es magasságig és 15 cm-es falvastagságig vonatkozóak. Az ár a küszöböt és a kilincset nem tartalmazza! 

Tekintse meg ITALY Di Base árlistánkat!

 

Italy Di Base beltéri ajtók választható színei:

Az ITALY di base 14  színből álló választéka a legújabb lakberendezői elvárások szerint lett kialakítva. Az ajtólapok ún. CPL felülete garantálja a hosszú élettartamot és a karcállóságot.  A természetes fa erezetét megtévesztésig visszaadó szálirányok függőleges és vízszintes terítékkel egyaránt elérhetők, de a választékban megtalálható a fehér szín is, ami a homogén, erezet nélkül színezéssel rendelkezik.

FehérFehér AkácJuharSilver TölgyÉszaki TölgyJakarta TeakMeranoDijon DióAmerikai DióPlatánIron WoodCsoki BükkDiówenge

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. 

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutaóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendelésel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
besoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva