Italy Di Base beltéri ajtók

Italy Di Base Dekor Beltéri Ajtók

Italy Di Base beltéri ajtó

 

DEKORFÓLIÁS FELÜLET, AKÁR EGYEDI MÉRET, KÉTSZÁRNYÚ KIVITEL, 6 SZÍN, BELTÉRI AJTÓK SZÉLES ÜVEGEZÉSI VÁLASZTÉKKAL, FELÜLVILÁGÍTÓ, KÉTSZÁRNYÚ KIVITEL


 ITALY Di Base Dekor egy beltéri ajtó, ami a formák terén nem ismer kompromiszumot.  Az ITALY Di Base Dekor beltéri ajtók 6 közkedvelt színnel kínálja a CPL Di Base beltéri ajtók teljes üvegezési választékát. Ezeket a kipróbált és sikeres formákat, lakberendező partnereinkkel fejlesztettük tökélyre.  Az ITALY márkanévhez igazodva egytől egyig kiváló minőséget képvisel, így minden MSZ szabvány szerint épült, újépítésű házhoz/lakáshoz olcsó és tartós megoldást kínál. A széles üvegezési lehetőségek teljes szabadságot biztosítanak az álom otthon beteljesüléséhez. A széles ITALY Di Base beltéri ajtó választékból biztosan megtalálja otthonának egyediségéhez, melegségéhez, designjához legalkalmasabb kialakításokat, legyen az új építésű családi ház, új modern loft lakás, vagy akár bérház.    

Italy di base beltéri ajtók

szicilia dijon dio editZambia Italy De Base beltéri ajtó Delhi Italy De Base beltéri ajtó Delhi Italy De Base beltéri ajtó Milétosz Italy De Base beltéri ajtóMilétosz Italy De Base beltéri ajtóMilétosz Italy De Base beltéri ajtóMilétosz Italy De Base beltéri ajtóSzadoma Italy Di Base beltéri ajtóKána Italy De Base beltéri ajtó Türosz Italy Di Base beltéri ajtóAssur Italy De Base beltéri ajtó Athén Italy De Base beltéri ajtó Savaria Italy Di Base beltéri ajtóJeriko Italy De Base beltéri ajtó Prága Italy Di Base beltéri ajtóBabilon Italy De Base beltéri ajtó Thera Italy Di Base beltéri ajtóToledo Italy Di Base beltéri ajtóPella Italy Di Base beltéri ajtóAthos Italy De Base beltéri ajtó Hormuz Italy De Base beltéri ajtó Pompeji Italy Di Base beltéri ajtóDélosz Italy De Base beltéri ajtó Ithaka Italy De Base beltéri ajtó Jáva Italy De Base beltéri ajtó Ararat Italy De Base beltéri ajtó Medina Italy De Base beltéri ajtóMekka Italy De Base beltéri ajtóMekka Italy De Base beltéri ajtóMekka Italy De Base beltéri ajtóMekka Italy De Base beltéri ajtóMekka Italy De Base beltéri ajtóNinive Italy Di Base beltéri ajtóTorino Italy Di Base beltéri ajtóSína Italy Di Base beltéri ajtóTheba Italy Di Base beltéri ajtóGordion Italy De Base beltéri ajtó Gordion Italy De Base beltéri ajtó Gordion Italy De Base beltéri ajtó Gordion Italy De Base beltéri ajtó Gordion Italy De Base beltéri ajtó Karthago Italy De Base beltéri ajtó Karthago Italy De Base beltéri ajtó

A feltüntetett árak 100-as szélességig, 210-es magasságig és 12 cm-es falvastagságig vonatkozóak. Az ár a küszöböt és a kilincset nem tartalmazza! 

Italy Di Base beltéri ajtók választható színei:

Az ITALY Di Base Dekor beltéri ajtó 6  színből álló választéka a legújabb bútortrendekhez lett igazítva. Az ajtólapok dekorfóliás felülete hosszú élettartamot biztosít.  A természetes fa erezetét megtévesztésig visszaadó függőleges terítékkel elérhetők, de a választékban megtalálható a fehér szín is, ami a homogén, erezet nélkül színezéssel rendelkezik.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. 

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva