… a beltéri ajtó mekkora szerepet játszik otthonába?

Nem csak arról van szó, hogy egyszerűen elválasztja a tereket. Ennél sokkal többről… mögé húzódunk, ha nyugalomra vágyunk; becsukjuk, ha bizalmas beszélgetéseket folytatunk, elrejt minket meghitt pillanatainkban.

…legtöbbet használt bútorunk?

És igen! Ma már nem csak egyszerűen ajtóról beszélünk! Ezek a termékek a modern bútorokhoz, parkettákhoz hasonlóan számtalan színben, felülettel, üvegezéssel, formában készülnek. Szóval nyugodtan kijelenthetjük hogy egy jól megválasztott, igényes ajtó lakásunk ékes bútorává válhat. Nem csak egyszerűen bútordarab, hanem a hétköznapokban Őket használjuk legtöbbet. Hiszen gondoljon csak bele, ezeken keresztül szaladgálnak a gyerekek, unokák! Egész nap a beltéri ajtók, átjáró tokok között közlekedünk a helyiségek között…  Szóval nem csak bútorok, de  a lakásunk legtöbbet használt bútora a beltéri ajtó!

…beltéri ajtó hangulatot ad!

Nem csak szépek, nem csak funkcionálisak, de minden beltéri ajtónak egyénre szabható hangulata van.  Ez nem más, mint amit a lakberendezők annyira tudnak, vagy talán inkább éreznek. Játék a színekkel, üvegezési opciókkal, dekorcsíkokkal, betétekkel, intarziákkal; azaz játék a lehetőségekkel.

…igényekre szabva!

Legyen design vagy polgári lakás, vagy iroda! Lehet óvoda, iskola! Lehet rendelő, rendőrség, tűzoltóság vagy éppen kórház… mindenhova szükség van beltéri ajtóra. És a közmondást kicsit átfogalmazva „ Ahány ajtó, annyi féle!”  igaznak bizonyul erre a funkcióra is. Hiszen nem csak a megjelenés, de a funkció is fontos a megfelelő beltéri ajtó kiválasztásánál. Megtervezheti saját ajtóját és mi megvalósítjuk elképzeléseit.

És mi minderre odafigyelünk!

BEST DOOR MAGYARORSZÁG KFT.

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva