Best Door Kilincsek

Egy kilincs nem csupán egy szükséges dolog a nyílászárón, a praktikumon túl ez a beltéri ajtó "ékköve", vagy a bejárati ajtónk biztonsági elemeinek része. Mint általában, a kilincsválasztásnál is körültekintőnek kell lenni. Figyelni kell otthonunk és az ajtó stílusjegyeire, funkcióira, az alkalmazási kritériumokra - gondolunk itt a vandál biztos objekt kilincsekre, vagy éppen a kórházaknál használt antibakteriális kilincsekre. Sokaknak fontos, hogy néhány helyiség kulcs nélkül, könnyen nyitható és zárható legyen. De ezeken az oldalakon kell keresgélni a praktikus és sokrétű ajtó kiegészítőket, kukucskálókat, kopogtatókat, ajtóütközőket is.

maestro kilincsfsb kilincsmandelli kilncstupai kilincs

Design kilincsek
design kilincsek

A mai modern beltéri ajtók a design számos elemét hordozzák magukkal. Ahány tervező annyi féle stílusjegy lelehető fel a beltéri ajtókon, így az egyedi igényekhez alkalmaszkodva a jellenlengi Design kilincs választék is rendkivűl széleskörű. A design kilincseknél nem csak a "menő" formék amikre odafigyelnek napjainkban. A funkciónalitás és a kompatibilitás is egyre inkább előtérbe kerül tervezésnél, de semmi képen nem a design kárára.   

Klasszikus kilincsekklasszikus kilincsek

 Műemlék jellegű épületek, antik vagy régies hangulatot idéző enteriőrbe ajánljuk klasszikus kilincs választékunkat. Ezeket a kilincseket sokszor kifejezetten műemlék jellegű lakásokhoz tervezik, ahol a régi polgári hangulat megteremtése a cél. Figyelmükbe ajánljuk a STEFÁNIA kilincseket, ahol egyedi megrendelés esetén korhű lakkozatlan felülettel készülnek a termékek. 

Modern kilincsekmodern kilincsek

A modern lakásokhoz, modern beltéri ajtó és ehhez modern kilincs illik. Lévén, hogy a lakberendezés napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap, az előző mondat is felértékelődik. A Modern kilincs családunk tartalmazza azokat az "örökzöldeket", amik formaviláguk miatt már régebb óta nagy sikernek örvendenek. A Modern kilincs választék kínálja a legszélesebb választékot hosszúcímes kilincsek terén, de természetesen a modellek nagy része elérhető rozettás, vagy ovál rozettás változatban is. 

Mandelli prémium kilincsekmandelli kilincsek

A Mandelli név egy fogalom a kilincsgyártók körében. Az Európában piacvezető szerepet betöltő nagyvállalat, világviszonylatban is az élen jár. A Mandelli a csúcsminőség és a design harmóniájának filozófiáját követi. Az olasz formatervezők folyamatosan fejlesztik a választékot, így nem csak a méretei impozánsak a gyárnak, de formavilágilag is élen járnak a kilincstervezésben. A Mandelli számos innovatív megoldással rendelkezik a hosszú élettartamhoz kapcsolódóan is.

TUPAI kilincsektupai kilincsek

A TUPAI a minőség mellett rakta le a voksot, minősített termékei 4-es minőségi osztályba tartoznak, azaz nagy igénybevételre és vandál biztosra tervezett kilincsek. Modelljei a modern és klasszikus vonalat egyaránt képviselik, amik a magyar piac kedvenc minőségi termékei. A TUPAI masszív fémrozettáiról híres, ami mint szerelhetőség, mint tartósság szempontjából is kiemelkedő. 

FSB kilincsekfsb kilincsek

Az FSB kilincsek a folyamatosan frissülő dizájnnak és rendkívül magas igénybevételre tervezett objekt-, biztonsági-, pánik- és tűzgátló kategóriájú vasalataiknak köszönhetően világszerte ismertek és elismertek, kimagasló minőségük, etalonnak számítanak a vasalatok között. Ezek az ismérvek Európa-szerte közkedvelté tették, mint otthoni, mint közületi felhasználásban. A termékek nagy variálhatóságának köszönhetően egy-egy modellel gyakorlatilag minden lehetséges igény kiszolgálható az épületen belül, így a biztonsági bejárati ajtó, a tűzgátló kazánajtó, az ablakok, a pánik-vasalatok, stb… ugyanazzal a formájú kilinccsel szerelhetőek. Az FSB teljes kínálatával állunk rendelkezésére. 

Ajtóhúzókajtohuzok

Üveg ajtó, toló ajtó, bejárati ajtó, üzlet ajtó, lengő ajtó, hogy csak néhány területet soroljunk, ahol egy ajtóhúzóra nagy szükség lehet. Ajtóhúzóink minden igényt kielégítő, változatos design választéka rendkívül széles méretskálával rendelkezik. A legnépszerűbb típusokat néhány napon belül raktárról, vagy rendelésre 2 féle szög kialakítással tudjuk biztosítani. 

Rusztikus kilincsekrusztikus kilincsek

Igazi fából vagy kovácsoltvasból készült kapukra, nyílászárókra, ajtókra előszeretettel keresnek hozzáillő rusztikus vasalatokat és kiegészítőket. Rusztikus kilincseket bemutató oldalunkon összegyűjtöttünk mindent, amit ebben a témakörben kínálni tudunk. Így a hagyományos kilincsek mellett helyet kaptak a stílus azonos gombkilincsek, ajtóhúzók, levélbedobók, kapupántok, sárlehúzók, de még zászlótartót is talál itt.  

CPL, fetett és dekor Porta Doors termékek

porta doors koncept belteri ajto aPorta Doors - Koncept 
laminált beltéri ajtó

Tovább...

Porta Doors - Level laminált beltéri ajtó
Porta Doors - Level 
Laminált beltéri ajtó

Tovább...

porta doors fit belteri ajto aPorta Doors - Fit 
Laminált beltéri ajtó

Tovább...

Porta Doors - sztatikus beltéri ajtók
Teljes PORTA beltéri ajtó választék

Tovább...

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva